Εκδηλώσεις

Προσωπικές Στιγμές

 

Ψάχνετε για ένα οικείο μέρος για τη δεξίωση του γάμου σας; Θα θέλατε να γιορτάσετε την βάπτιση του μωρού σας σε ένα πανέμορφο περιβάλλον; Θα θέλατε να σηματοδοτήσετε μια ιδιαίτερη στιγμή της ζωής σας ή ενός αγαπημένου σας προσώπου;

Το Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη είναι το ιδανικό μέρος για εσάς! Η βοτσαλωτή αυλή μας και η βεράντα με την εκπληκτική θέα σε συνδυασμό με την αφοσίωσή μας θα είναι το τέλειο σκηνικό για τον εορτασμό σας. Το Ξενοδοχείο έχει την δυνατότητα να σας προτείνει επαγγελματίες οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες σας σε όλους τους τομείς. Επιπλέον μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας προτείνουμε λύσεις σε όλο το φάσμα της προετοιμασίας της εκδήλωσης σας.

Αφήστε μας να φροντίσουμε εσάς και τους αγαπημένους σας – αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε ευτυχισμένες αναμνήσεις.

 

Εκδηλώσεις

 

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο, στην ταράτσα του Ξενοδοχείου μας, το Αρχοντικό Χατζηπαναγιώτη διοργανώνει μουσικές βραδιές, εκθέσεις και γευσιγνωσία κρασιού. Σας προσκαλούμε για να περάσουμε αξέχαστες στιγμές.